Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5/2013 Jason Karavias


Τις μεσημβρινές και απογευματινές ο καιρός θα καταστεί ακόμα πιο άστατος στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία ,την Ήπειρο –Θεσσαλία αλλά και την Στερεά Ελλάδα όπου θα έχουμε μπόρες και σποραδικές καταιγίδες .
Τοπικές μπόρες θα σημειωθούν και στην ορεινή δυτική βορειοδυτική Πελοπόννησο αλλά και στην βορειοανατολική μέχρι αργά το απόγευμα.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός γενικά με τις νεφώσεις σταδιακά να πυκνώνουν . Δεν φαίνεται να επηρεάζονται ιδιαίτερα η Θράκη ,τα νησιά του Αιγαίου και οι Κυκλάδες μέχρι και την Κρήτη ,ωστόσο είναι πιθανόν μέχρι το βράδυ να σημειωθεί κάποια μπόρα κυρίως στα ορεινά της Κρήτης αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί στα 4-5 και τοπικά 6-7 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις και πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο που θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση αρχικά στα βορειοδυτικά και στην βόρεια Ελλάδα και μέχρι και το βράδυ θα έχει πέσει και στην υπόλοιπη νοτιοανατολική χώρα σταδιακά.
Καλός ο καιρός στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη το Σάβατο με ηλιοφάνεια και νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα που θα αρχίσοουν να πυκνώνουν από τα δυτικά τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης και είναι πιθανό μέχρι αργά το απόγευμα να σημειωθεί παροδική βροχή
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου