Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ''ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ''Ο Κώστας Ευαγγελάτος λίγο πριν τις Πασχαλινές διακοπές προσκάλεσε στην έδρα εικαστικών δράσεων του ART STUDIO EST συνεργάτες καλλιτέχνες και ιστορικούς της τέχνης, με αφορμή την ανακοίνωση των νέων δραστηριοτήτων του.
 Ήδη συνεχίζεται με επιτυχία στο Κέντρο Γαία του Μουσείου Γουλανδρή  Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά η ομαδική έκθεση " Ιπποκρατική ιατρική δια μέσου των αιώνων ", στην οποία συμμετέχει. Η έκθεση ολοκληρώνεται στις 20 Ιουνίου και θα μεταφερθεί μετά σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Συμμετέχει επίσης στις ομαδικές εκθέσεις της Art Way, στο
JKolonaki και την Πάρο, ενώ συμμετέχει σε διεθνή έκθεση mail-art στο Βερολίνο. (26 Απρ.-28 Ιουλίου).
Επίσης την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα παρουσιάσει στην Αθήνα την έκθεση " Θερινή εισαγωγή ", με νέες νεφελογραφικές συνθέσεις " Νεφελόφωτα", πρίν τη μετάβαση του στην Κεφαλονιά, για την προετοιμασία της ετήσιας έκθεσης του στη Σύγχρονη Πινακοθήκη "Villa Ροδόπη".
 Σημαντική επίσης η συμμετοχή του καλλιτέχνη με διάλεξη περί επιστήμης και τέχνης στην επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνεται στο παλαιό κτίριο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην οδό Θόλου στην Πλάκα στις 15 Μαίου 2013, με αφορμή το βιβλίο του καθηγητή κβαντικής φυσικής Γιάννη Κ. Πάχου, το οποίο έχει εικονογραφήσει και κυκλοφόρησε από τις περίφημες εκδόσεις του CAMBRIDGE.
Η εποικοδομητική εαρινή συνάντηση στο EST ολοκληρώθηκε με κοκτέιλ και εγκάρδιες ευχές για ελπιδοφόρο  Πάσχα.
πληροφορίες: 210 72942596944621286

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου