Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ!

Ο Νικόλας ήταν ήσυχος στις σελίδες του παραμυθιού του «Ο πίνακας της Λάουρα Μόντι». Όνειρό του ήταν να ταξιδέψει στην Τοσκάνη για να συναντήσει και να γνωρίσει τον παππού του. Πριν από οκτώ μήνες όμως αποφάσισε να ξεπηδήσει από τις σελίδες και να δώσει κίνηση στη ζωή του...
Τί γυρεύουν αυτός, η μητέρα του, οι φίλοι του, το Καγκουρό, η Γαρυφαλλιά, η Κοραλία, το Δελφίνι, ο παππούς του και ο γάτος του στην αίθουσα της Φιλαρμονικής του Ποταμού;; 
Μία ομάδα με καθοδηγήτρια τη Μαρία Σχινά, αποφάσισαν να βοηθήσουν όλους αυτούς τους ήρωες να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ν’ αποκτήσουν πρόσωπο, σώμα, χρώμα και κίνηση και να δείξουν την ιστορία τους με το δικό τους τρόπο. Η αποστολή τους δεν ήταν εύκολη, όμως η λαχτάρα τους ήταν μεγάλη ! Δε θα το έβαζαν εύκολα κάτω!! 
Μετά από πολλές ώρες και μέρες εργασίας κατάφεραν να τη φέρουν εις πέρας.. Γι’ αυτό και θέλουν να σας την παρουσιάσουν και να απολαύσετε και σεις τις ξεχωριστές δημιουργίες τους, φτιαγμένες με όρεξη και πολλή φαντασία!!! 
Σε πρώτη παγκόσμια και αποκλειστική παρουσίαση λοιπόν οι μαριονέτες που ενσαρκώνουν το Νικόλα και τους φίλους του στην Αίθουσα Φιλαρμονικής Ποταμού για μία και μοναδική εμφάνιση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου