Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

1o ΘΕΡΙΝΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΙΑΝΟΥ
ΚΕΡΚΥΡΑ 23 ΜΕ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
PIANO PLUS FESTIVAL - ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 

Το Piano Plus Festival σας καλωσορίζει στο πρώτο Θερινό Ινστιτούτο Πιάνου για φοιτητές ανωτάτων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και νέους πιανίστες. Τα σεμινάρια διοργανώνονται σε συνεργασία με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Όλες οι δραστηριότητες του Ινστιτούτου καθώς και οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο νησί της Κέρκυρας, έναν από τους πιο ιστορικά σημαντικούς, και διάσημους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Στόχος του Θερινού Ινστιτούτου Πιάνου είναι να φέρει κοντά σημαίνοντες καλλιτέχνες από Ελληνικά και διεθνή μουσικά πανεπιστήμια να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με φοιτητές και πιανίστες από όλο τον κόσμο. Ελπίζουμε το θερινό Ινστιτούτο Πιάνου του Piano Plus Festival να είναι μια μοναδικη εμπειρία τόσο για τους καλλιτέχνες, το κοινό και φυσικά τους συμμετέχοντες. Η μουσική αυτή εβδομάδα θα είναι γεμάτη από μοναδικές συναυλίες, special event, επισκέψεις σε ιστορικά μνημία και μουσεία της παλαιάς πόλης, εκδρομές στο νησί καθώς και σε γειτονικά νησιά, και φυσικά πολύ διασκέδαση!

Προσκεκλημένοι Καλλιτέχνες – Διδακτικό Προσωπικό
Λάμπης Βασιλειάδης – Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Μουσικών Σπουδών
Dr. Paul Barnes - University Of Nebraska-Lincoln, School of Music (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής)
Dr. Robert Satterlee – Bowling Green State University, College of Musical Arts (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής)
Dr. Eri Nakagawa - Mahidol University of Thailand, College of Music (Ταϊλάνδη)

Στέγαση
Περιορισμένος αριθμώς δίκλινων δωματίων θα παραχωρηθούν στο κτίριο της φοιτητικής εστίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην τιμή των 15 ευρώ ημερησίως, κατά σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες που δεν θα προλάβουν δωμάτια στην φοιτητική εστία, θα προωθούνται σε ξενοδοχεία συμβεβλημένα με το φεστιβάλ για στέγαση σε μειωμένες τιμές.

Εγγραφή και Κόστος
Η εγγραφή για το Θερινό Ινστιτούτο Πιάνου του Piano Plus Festival είναι τετρακόσια δολάρια ή τριακόσια ευρώ($400 ή 300ευρώ). Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τρία σαραντάλεπτα ιδιαίτερα μαθήματα, πρόσβαση στις αίθουσες μελέτης, συμμετοχή στη φοιτητική συναυλία, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, κόστος μεταφοράς για τις περισσότερες εκδρομές στο νησί και τα γειτονικά νησιά καθώς και τρία γεύματα.
Το ποσό θα πρέπει να καταβληθεί έως το Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2013.
Μετά την on-line συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, θα λάβετε ένα email με όλα τα στοιχεία σχετικά με τους τρόπους και δυνατότητες πληρωμής. Το κόστος ακύρωσης συμμετοχής είναι σαράντα ευρώ ή πεντήντα δολάρια ($50 ή 40ευρώ). Τα χρήματα θα επιστρέφονται κατόπιν απόφασης της επιτροπής του Piano Plus Festival αλλά σε καμία περίπτωση μετά την έναρξη του Θερινού Ινστιτούτου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου