Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ από το corfutime.gr

Τα κακώς κείμενα της τοπικής πραγματικότητας αποτυπώνει γραπτώς και φωτογραφικώς ο Γ. Καλούδης  και κάνει λόγο για καθημερινή δυσφήμηση  του τουρισμού της Κέρκυρας.
Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:
«Καθημερινές Εικόνες από μία Κέρκυρα Καταληστευμένη από φόρους του κράτους της αθηνο-μερκελικής ολιγαρχίας,
Με αφρικανικές συνθήκες στο Αεροδρόμιο,
Με σκοτεινή τη Παραλιακή της Γαρίτσας σαν να είχαν προηγηθεί βομβαρδισμού,
Με λοφίσκους και αμάζευτα τα σκουπίδια έξω από τους κάδους ακόμα και δίπλα σε φημισμένα εστιατόρια !…
Οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για τη καθημερινή εντεινόμενη υποβάθμιση της καθημερινότητας των Κερκυραίων και τη καθημερινή πολύ κακή εικόνα-δυσφήμηση  για τον τουρισμό της Κέρκυρας.
παραλιακη σκοτος1. Η παραλιακή  της Γαρίτσας εδώ και πάρα πολλά βράδια είναι χωρίς φώτα και από τις δύο μεριές της στο μεγαλύτερο μέρος της. Μόλις νυχτώσει οι Κερκυραίοι  και οι τουρίστες, αλλά και όσοι κάνουν τζόκινγκ ή αθλητικό περπάτημα σταματούν τη βόλτα για να μη σκοτωθούν. Τα φώτα της πλευράς του δρόμου προς τη θάλασσα ανήκουν στον ..ΟΛΚΕ, τα φώτα από τη πλευρά της πόλης ανήκουν στον …Δήμο !
Και τα μεν και τα δε σβηστά ! Δέκα χρόνια βολευτές ( και κάποια ως υπουργοί της Αθήνας)  η κ.Γκερέκου-Βοσκοπούλου και ο κ. Δένδιας  ούτε αυτό το απλό πρόβλημα δεν θέλησαν να λύσουν ! Μόνη τους έννοια να διορίζουν δικούς τους ανθρώπους στις διοικήσεις του ΟΛΚΕ.
2. Τα σκουπίδια σωρός και αμάζευτα έξω από κάδους στη Δασιά η φωτο της ημέρας είτε μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή στην Ιωάννη Καποδίστρια στο Λιστόν. Σε πολύ ..πολυσύχναστες περιοχές !
αεροδρομιο νερα3. Αεροδρόμιο Κέρκυρας με καθαρά κέρδη είκοσι πέντε εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στην Αθήνα αλλά με συνθήκες αφρικανικές: Οι φωτογραφίες είναι Κυριακή μεσημέρι. Είχε προηγηθεί 2 ώρες πριν μία βροχούλα. Για να προσγειωθεί ή απογειωθεί αεροπλάνο έρχονται 2 περιπολικά να κλείσουν το δρόμο, η παράκαμψη είναι όνειρο θερινής νυχτός   για τους βολευτές !
Με τη παραμικρή βροχούλα πλημμυρίζει ακόμα και ο κακότεχνος δρόμος στο  ένα ρεύμα πορείας και τα αυτοκίνητα μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα πορείας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται . Η μικρή αίθουσα αναχωρήσεων αναγκάζει τους ξένους τουρίστες να περιμένουν στην ουρά για τσεκάρισμα …έξω από το αεροδρόμιο ! ! !
Ενώ η κ.Γκερέκου, ο κ.Δένδιας, ο κ.Σπύρου, οκ.Σκούρτης, ο κ.Τρεπεκλής ζουν μέσα στη χαρά τους και στα προνόμια της  εξουσίας τους ! Και ταξιδευτές ! ! ! Από Αυστραλία μέχρι Αμερική !
Και δεν μπορούν όλοι τους ούτε τα φώτα της αγαπημένης των Κερκυραίων και των Ξένων Παραλιακής Λεωφόρου Γαρίτσας να ανάψουν !

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ.Γιωργο Καλουδη καλα τα λετε το θεμα ειναι να τα κανουν κιολας και να μην κοιτανε την ομορφη καρεκλα τους.Στην περιοχη ποταμου πριν το το γεφυρακι δεν υπαρχει ουτε λαμπα καποτε υπηρχανε κατι μπαγκακια ουτε αυτα δεν υπαρχουν τωρα και τα σκοτεινα μερη του ποταμου εχει γινει πλεον η χαρα του πακιστανου ή του ναρκομανη ακομα με την μηχανη ή με το αυτοκινιτο τρομαζης να περασης

      Διαγραφή