Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

ΔΥΟ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΣΤΟ KITESURFΤην 5η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  Kite surf Tour Europe κατέλαβε ο Λευκαδίτης και μέλος  του Ομίλου Αθλητών Αετοσανίδας Λευκάδας (ΟΑΑΛ)  Ben Bowd ,που διεξήχθη στο Almanarre  της Γαλλίας από τις 30 Μαΐου έως 2 Ιουνίου , αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο των νέων  του νησιού μας στο άθλημα του kite surf.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του , ο 20χρονος Ben  προκρίθηκε στους τελικούς ανάμεσα σε επαγγελματίες αθλητές και διακρίθηκε  όχι μόνο για την άριστη επίδοση αλλά και το ξεχωριστό στυλ του.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και περηφάνια ο Όμιλος μας τον συγχαίρει  και τον στηρίζει σε κάθε προσπάθεια που κάνει αυτός αλλά και ο 16χρονος αλλά πολλά υποσχόμενος Tom Charlton , ο οποίος θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kitesurf   ( PKRA ) που θα διεξαχθεί στην Marsala της Ιταλίας στις 25 - 30 Ιουνίου.
 Την ίδια περίοδο ο Ben Bowd θα προετοιμάζεται για την δεύτερη στάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος  Kite surf Tour Europe που θα διεξαχθεί στο Αμβούργο της Γερμανίας από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου και στην συνέχεια μαζί με τον Tom  θα βρεθούν στο St. Peter-ording της Γερμανίας όπου θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  kite surf (PKRA) από τις  12 έως τις 21 Ιουλίου.
Ένα μεγάλο μπράβο στον Ben  για την διάκριση του, και ευχόμαστε καλή επιτυχία και στα δυο μέλη  του Ομίλου μας.
Το PKRA  είναι η σημαντικότερη διοργάνωση παγκοσμίως του εν λόγω αθλήματος και ότι δυο μέλη  του Ομίλου Αθλητών Αετοσανίδας Λευκάδας συμμετάσχουν, μόνο περήφανους μας κάνει και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες  η παραλία Μύλοι στον Αι Γιάννη να είναι προσβάσιμη και ασφαλής για όλους όσους θέλουν να προπονηθούν στις ιδανικές συνθήκες που τους προσφέρει.


Όμιλος Αθλητών Αετοσανίδας Λευκάδος (ΟΑΑΛ)
Πηγή:lefkadapress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου