Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΣΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ 18,19,20 και 21/7/2013 από dionysos-weather.gr

Την Πέμπτη 18 Ιουλιου, τα φαινόμενα αστάθειας περιορίζονται σε γενικές γραμμές ωστόσο θα εκδηλωθούν και πάλι με επίκεντρο τον ορεινό κορμό της χώρας επεκτεινόμενα κυρίως προς τα δυτικότερα ημιορεινά και πεδινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κατά 1-2 βαθμούς σε όλες τις περιοχές, ενώ το μελτέμι αν και θα συνεχιστεί, αναμένεται να εξασθενήσει και δεν θα ξεπερνάει τα 7 μποφώρ στο νότιο Αιγαίο.
Ανάλογος καιρός και την Παρασκευή 19 Ιουλίου, αλλά και το Σάββατο 20 Ιουλίου, με την αστάθεια να επικεντρώνεται και πάλι στα ορεινά της χώρας, ίσως με περισσότερα και πιο γενικευμένα φαινόμενα στα βόρεια τμήματα. Το μελτέμι στο Αιγαίο, έως και τα 7 μποφώρ σε κεντρικά και νότια του πελάγους και η θερμοκρασία στα ίδια περίπου επίπεδα.
Φαίνεται πως, από την Κυριακή 21 Ιουλίου, θα έχουμε και νέα έξαρση των φαινομένων, με αφορμή την επίσκεψη ακόμη μίας διαταραχής προερχόμενης από τη Βαλκανική, οπότε και η γενίκευση των φαινομένων θα ακολουθήσει παρόμοια συμπεριφορά με αυτήν της Δευτέρας/Τρίτης 15-16 Ιουλίου.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου