Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 6 και 7/72013 από dionysos-weather.gr

Σάββατο 6/7/2013:
undefined
Ο καιρός θα ξεκινήσει γενικά καλός με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις στην δυτική κεντρική και βόρεια χώρα αλλά και την Πελοπόννησο ενώ στην ανατολική ηπειρωτική χώρα νωρίς το πρωί θα έχουμε άστατο καιρό με μπόρες και σποραδικές καταιγίδες στις Σποράδες την Εύβοια την ανατολική Θεσσαλία(Πήλιο) μέχρι και την ανατολική Στερεά(Φθιώτιδα-Φωκίδα-Βοιωτία) μέχρι και την βόρεια Αττική.
Γρήγορα προς το μεσημέρι σε αυτές τις περιοχές θα βελτιωθεί ο καιρός και η αστάθεια θα εντοπίζεται στο εσωτερικό της Θεσσαλία στην δυτική και κεντρική Στερεά-Ήπειρο –δυτική Μακεδονία μέχρι και την κεντρική&δυτική και νοτιοδυτική Πελοπόννησο.
Μπόρες και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν και στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία αλλά και στα ορεινά της Θράκης(Ροδόπης).
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά καλός με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις πιο πυκνές στα ορεινά της Κρήτης με μικρή πιθανότητα για μπόρες .
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα 4-5 και τοπικά 6-7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.
Κυριακή 7/7/2013:
undefined
Ο καιρός θα είναι καλός με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ήδη από τις πρωινές ώρες.
Προς το μεσημέρι και το απόγευμα και πάλι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου-δυτική Μακεδονίας και στις περιοχές κοντά στα βόρεια σύνορα μας μέχρι και τα ορεινά της Ροδόπης και θα εκδηλωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες.
Μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα για μεμονωμένες τοπικά φαινόμενα και στην ορεινή Θεσσαλία-κεντρική Στερεά και στα ορεινά της κεντρικής Πελοποννήσου.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα παραμείνει πολύ καλός με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου