Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ !!!

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Ενοχλημένα είναι τα μέλη του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών για σχόλιο που έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Διονύσης Μυλωνάς, κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα» του Μενέλαου Λουντέμη.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εκπαιδευτικών, Αντώνη Κουρσάρη, ο κ. Μυλωνάς εξέφρασε την πολιτική του άποψη για το ποιος ευθύνεται για τα μνημόνια, επιρρίπτοντας ευθύνες στους δασκάλους!
«Οι εκπαιδευτικοί που βρισκόταν στην αίθουσα άκουσαν εμβρόντητοι τον κ. Μυλωνά να διατείνεται ότι για την έλευση των μνημονίων φταίνε οι ίδιοι, γιατί στις διεκδικήσεις τους είχαν ως αιτήματα τη μείωση του ωραρίου και την αύξηση μισθών. Η ηθελημένα απλοϊκή αυτή άποψη του Αντιπεριφερειάρχη δεν θα ήταν άξια σχολιασμού αν, όπως είναι γνωστό, δεν ανήκε και ο ίδιος στην οικογένεια των εκπαιδευτικών. Στο παρελθόν, μάλιστα, μετείχε ως συνδικαλιστής στις διεκδικήσεις του κλάδου. Αν στη συνέχεια επέλεξε να απεμπολήσει αυτή του την ιδιότητα και να αφήσει το λειτούργημα του εκπαιδευτικού για κάποιες κομματικές θέσεις, η αποστασιοποίησή του δεν του επιτρέπει να εκφράζει με προχειρότητα απόψεις που θίγουν τους μάχιμους εκπαιδευτικούς» τόνισε ο κ. Κουρσάρης.
undefinedΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ”
Πηγή:imerazante

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου