Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΚΑΘΕΚΤΗ Η Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Μια ακόμη σπουδαία αλλά και ιστορική συνάμα νίκη, πανηγύρισε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλο όνομα όπως η Δόξα Δράμας! Το τελικό 3-0 πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίχτες, τεχνικό επιτελείο και κόσμο, αφού δίνει κατά 99 τοις εκατό την παραμονή στην κατηγορία και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι Κυανοκίτρινοι απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι εντός έδρας είναι μια από τις πλέον αποτελεσματικές ομάδες του πρωταθλήματος, έχοντας πανηγυρίσει 9 νίκες σε 11 παιχνίδια.
Ήτοι 28 από τους 31 βαθμούς (εάν υπολογίσουμε και την ισοπαλία με τον Ηρακλή) στο σύνολο, με το Δημοτικό στάδιο να αποτελεί ουσιαστικά το μεγαλύτερο «όπλο» για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.
Από την άλλη μεριά, τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για τη άλλοτε κραταιά Δόξα Δράμας, που για να επιβιώσει στην κατηγορία, οφείλει να επικρατήσει στην έδρα της, επί του Α.Ο Καβάλας σε έναν πραγματικό «τελικό» και για τις δύο ομάδες.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι νησιώτες έδειξαν ένα διαφορετικό απ’ το συνηθισμένο τους πρόσωπο, παίζοντας λιγότερο ορμητικά (συνηθίζουν να ξεκινούν έτσι) και περισσότερο μυαλωμένα, ψάχνοντας με υπομονή το πρώτο τους γκολ.
Πηγή:http://ioniansports.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου