Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Απαράδεκτες εικόνες από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς!

aerodromio kefalonia grafeio kataggelia
Γυμνοί τοίχοι, πεσμένοι σοφάδες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις… υψηλού κινδύνου είναι το θέαμα που βλέπουν τουρίστες αλλά, κυρίως, η καθημερινή επαγγελματική ζωή εργαζόμενων στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς! 
Αυτό καταγγέλλει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Καλούδης, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες που αποδεικνύουν του λόγου του αληθές για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται, μετά τους πρόσφατους σεισμούς, οι εγκαταστάσεις του διεθνούς (!) αεροδρομίου στο νησί…
Σύμφωνα με τον κ. Καλούδη, οι εικόνες προέρχονται από το γραφείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον έλεγχο χειραποσκευών στο οποίο εργάζονται υπάλληλοι των αεροπορικών εταιρειών με κίνδυνο ατυχήματος και αισθήματα ανασφάλειας για οποιοδήποτε μικρό μετασεισμό. 
«Όταν δεν είναι ικανοί μέσα σε τρεις ολόκληρους μήνες να επισκευάσουν ένα απλό γραφείο, με τι θράσος τα κόμματα της Αθήνας και οι τοποτηρητές τους να ζητούν να καπελώνουν τις τοπικές κοινωνίες στην ελεύθερη έκφραση και διεκδίκηση τους», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο κ. Καλούδης.
Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ  Ημερομηνία δημοσίευσης: Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 18:45
από http://www.corfupress.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου