Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

“Αθλος” δυο Κερκυραίων δρομέων σε αγώνα 107 χλμ.

unnamed (2)Με επιτυχία κατάφεραν να τερματίσουν τον ιστορικό αγώνα υπεραπόστασης 107,5 χλμ ”ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ”οι κερκυραίοι δρομείς ΑΓΑΘΟΣ ΣΠΥΡΟΣ και ΣΕΧΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ.Ο αγώνας είχε εκκίνηση τις Πλαταιές και τερματισμό το ”κέντρο της γης” τους Δελφούς.
Οι δυο Κερκυραίοι υπερμαραθωνοδρόμοι  που υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ. και είναι μέλη της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος αλλά και στο Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου ”ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ” Κέρκυρας, με την αγωνιστικότητα τους αλλά και υπηρετώντας το ”ΑΓΩ” σε κάθε τους βήμα καθε χλμ εντυπωσίασαν τόσο τους συναθλητές τους οσο και τους παρευρισκόμενους.
Ο Αγάθος οδήγησε την κούρσα ενω 7 θέσεις πίσω του έως και το 70 χλμ ήταν ο ”μαθητής του” Σεχάτης .
Ως έμπειρος και Σπαρταθλητής ο Αγάθος έκοψε το νήμα κατακτώντας την πρώτη θέση στο βάθρο με διαφορά απο το δεύτερο 20 λεπτα.
Ο Σεχάτης ενώ στο 70 χλμ είχε χρόνο 7:38  ένα πρόβλημα στο αριστερό πέλμα τον ανάγκασε να μειώσει ρυθμό και τελικά να τερματίσει ,πέρνοντας όμως την πρόκριση για τον ”ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟ ΑΘΛΟ” (ΑΘΗΝΑ -ΣΠΑΡΤΗ) ΑΓΩΝΑ 245 ΧΛΜ .
«Ο Α.Π.Σ. ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ ο μοναδικός σύλλογος στην βορειοδυτική Ελλάδα αλλά και στα Ιόνια Νησιά που πρωτοστατεί στις υπεραποστάσεις διοργανώνοντας τον αγώνα ”ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΣΤΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ” απόστασης 63 ΧΛΜ δίνει συγχαρητήρια στους Αγάθο Σπύρο και Σεχάτη Νίκο για τον Αθλο τους» 
πηγή:http://www.corfutime.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου