Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Ο ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ!

Με μια τεράστια εκλογική επιτυχία ο νέος Δήμαρχος των Κυθήρων και των Αντικυθήρων Στράτος Χαρχαλάκης, διέψευσε όλα τα προγνωστικά και κέρδισε τη μάχη των Εκλογών απέναντι στον επί 2 θητείες απερχόμενο Δήμαρχο Θόδωρο Κουκούλη, υποστηριζόμενο από τον επίσης απερχόμενο Δήμαρχο Πειραιά κ. Μιχαλολιάκο, του οποίου υπήρξε επί πολλά χρόνια στενός συνεργάτης.
- Ο νέος Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης κατάγεται από τα Αντικύθηρα και ξεκίνησε τελευταίος τον εκλογικό του αγώνα, ωστόσο κατέληξε πρώτος και μάλιστα με εξαιρετικά μεγάλη διαφορά ψήφων, γεγονός που έκανε δεκάδες Κυθήριους να βγουν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν.
Ο απερχόμενος Δήμαρχος κατέρρευσε υπό το βάρος της γενικής κατακραυγής για απουσία μεγάλων έργων και χρηματοδοτήσεων στα Κύθηρα τα τελευταία 8 χρόνια. -Ο εκλεγμένος Δήμαρχος μίλησε μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο στην πλατεία της Χώρας των Κυθήρων και απηύθυνε κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας για το καλό των Κυθήρων και Αντικυθήρων. Ιδιαίτερα φαίνεται πως έπεισε τη νέα γενιά καθώς ο ίδιος είναι μόνο 33 ετών και έχει λαμπρές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου