Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Επιστολή προς τον Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών κ. Μενέλαο Δασκαλάκη έστειλε ο εκλεγμένος Δήμαρχος Κυθήρων κ. Χαρχαλάκης, με την οποία του ζητά να συμπεριληφθούν τα Κύθηρα και Αντικύθηρα στις περιοχές δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος στις οποίες θα παρασχεθεί δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμε κ. Γενικέ,


Η απόφασή σας για παροχή δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος σε 8 περιφέρειες της Χώρας είναι αναμφίβολα αξιέπαινη. Ωστόσο, για ακόμη μία φορά, τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα εξαιρούνται των ευεργετικών πολιτικών του Κράτους επειδή έχουν την τύχη ή την ατυχία να υπάγονται διοικητικά στο Νομό Αττικής.

Οι κάτοικοι των νησιών αυτών βιώνουν τα ίδια ακριβώς προβλήματα με όλους τους κατοίκους της ελληνικής επαρχίας. Ειδικά δε οι λιγοστοί κάτοικοι των Αντικυθήρων πρέπει να ενισχυθούν από το Κράτος με κάθε μέσο προκειμένου να μην εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να μη δούμε τα παγκοσμίως γνωστά Αντικύθηρα να μετατρέπονται σε μία ακατοίκητη βραχονησίδα.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας, σας παρακαλώ να συμπεριλάβετε και τα Κύθηρα και Αντικύθηρα στις περιοχές που θα παρασχεθεί το δωρεάν Internet σε δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ευστράτιος Αθ. Χαρχαλάκης
Εκλεγείς Δήμαρχος Κυθήρων
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου