Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Το paganeli αναστέλει την λειτουργία του !!!

paganeli-photo-test2.jpg

Το paganeli αναστέλλει την λειτουργία του.
Το ιστολόγιο μας για 4 και πλέον χρόνια πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις ενάντια στα μνημόνια και την καταστροφή της χώρας μας.
Παλέψαμε νυχθημερόν ώστε η Αριστερά να…

κερδίσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον Δήμο Κέρκυρας.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι ώστε να γίνει αυτό.
Όταν όμως το όνειρο έγινε πραγματικότητα καταλάβαμε πόσο ρομαντικοί ήμασταν που πιστέψαμε ότι αυτή η νίκη θα ήταν “Αριστερή”.
Περισσότερο στον Δήμο Κέρκυρας και λιγότερο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχουν εισχωρήσει και ήδη έχουν άποψη και λόγο, τον οποίον τον επιβάλλουν μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο, επαγγελματίες της πολιτικής, Πασόκοι με την κακή έννοια του λόγου, λαμόγια και αιώνιοι γλύφτες που καταφέρνουν πάντα να είναι με όλους και με όλες τις καταστάσεις.

Από το βράδυ των πανηγυρισμών κόλλησαν από δίπλα σαν βδέλλες και εξοστράκισαν όλους εκείνους τους αφανείς εργάτες της μεγάλης νίκης.
Οι περισσότεροι εκλεγμένοι σύντροφοι υποτάχθηκαν ήδη σε μέσα ενημέρωσης, που κατά την προεκλογική περίοδο τους πολέμησαν με μίσος και τους διέβαλαν καθημερινά.
Ουρές κάνουν στον πεζόδρομο καθημερινά μήπως και κερδίσουν ένα μισάωρο “δημοσιότητας” από εκείνον τον “καναλάρχη” που προεκλογικά έκανε σημαία του τον αριβίστα της πολιτικής κ. Καββαδία με μοναδικό σκοπό να τους κόψει ψήφους.
Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να κάνουμε την ίδια “προσαρμογή” και για αυτό διακόπτουμε την λειτουργία μας.
Είμαστε δε, πάρα πολύ απογοητευμένοι ώστε να παραμείνουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε κριτική.
Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας διάβαζαν καθημερινά.
Ευχαριστούμε τους ελάχιστους πλέον ρομαντικούς συντρόφους και τους παροτρύνουμε να μη κάνουν κανένα συμβιβασμό στους βασικούς άξονες της ιδεολογίας τους.
Ευχαριστούμε ακόμη και εκείνους που μας έβριζαν στα σχόλια για τα άθρα που ανεβάζαμε.
Ευχαριστούμε επίσης και τους αρκετούς φίλους που κάναμε στο φατσοβιβλίο (συντρόφους και αντιπάλους) με τους οποίους ανταλλάσσαμε καθημερινά ιδέες, πληροφορίες, χιούμορ κ.λ.π.

Θα τα ξαναπούμε από άλλα μετερίζια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου