Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ επιμέλεια του Γιάννη Κερατζάκη

"Αφού λοιπόν δύο απ' τις κοπέλες βγήκαν άπειρες φωτογραφίες, και αφού εξέταζαν στο ενδιάμεσο κάθε φωτογραφία εξονυχιστικά, απορρίπτοντας τις περισσότερες και διαφωνώντας συχνά για τις υπόλοιπες (αν η μία είχε βγει κούκλα η άλλη είχε κλειστά τα μάτια, αν η άλλη ήταν καλή η πρώτη θεωρούσε ότι βγήκε παχιά), συνέχιζαν να βγάζουν προσπαθώντας να πετύχουν το τέλειο. 
Όταν κάποτε τελείωσαν, νόμισα ότι θα κάθονταν στο τραπέζι και θα έβλεπαν το σόου, και μαζί τους κι εμείς.
 Όχι.
 Τώρα ήταν ώρα για διαφορετικούς συνδυασμούς.
 Τρεις κοπέλες μαζί. 
Δυο κοπέλες και δυο άντρες.
 Μόνο οι δύο άντρες. 
Τέσσερις κοπέλες κι ένας άντρας.
 Και πάει λέγοντας. Μία έκανε ότι χόρευε ξέφρενα, δίνοντας το κινητό στη φίλη της για να την τραβήξει, κι αφού την τραβούσε σταματούσε να χορεύει, εξέταζε την φωτο και ξαναχόρευε ελπίζοντας σε καλύτερη λήψη. Ξανασηκώνονταν, έδιναν τα κινητά στους άλλους για να τραβήξουν, κάθονταν, εξέταζαν τις φωτογραφίες, έσβηναν τις κακές, έπαιρναν γνώμες απ' τους άλλους. Και έπειτα, αφού είχαν κάνει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς, αποφάσισαν ότι έπρεπε να φωτογραφηθούν απ' όλα τα διαθέσιμα κινητά ώστε όλοι να έχουν κάθε φωτογραφία. Όταν κάποτε τελείωσαν κι έμειναν ικανοποιημένοι απ' τα αποτελέσματα, κάθισαν όλοι στις θέσεις τους, ο καθένας με το κινητό του, τελείως απορροφημένος! Το επόμενο δεκάλεπτο είδα το σόου, μιας και κανένας τους δε σήκωσε κεφάλι. Όλοι επέλεγαν και επεξεργαζόταν τις φωτογραφίες, κόβοντας και ράβοντάς τες.
Μετά, πάλι σιωπηλοί, και πάλι χωρίς να βλέπουν το σόου, πέρασαν πολλή ώρα ανεβάζοντας τες στο Facebook, προφανώς γράφοντας "Είμαι με τους τάδε, και Περνάμε τέλειαααα!!!!" Και μετά, ξόδεψαν άλλη τόσην ώρα για να δούνε την ανταπόκριση. Τα λάικ που γίνονταν σε ζωντανό χρόνο στις φωτο, τα σχόλια, τα share. Έκαναν λάικ στα σχόλια, απάντησαν σε μερικά, έκαναν fb chat με κάποιους που εύχονταν να ήταν κι αυτοί μαζί (για να είναι κι αυτοί στις φωτογραφίες προφανώς).
Μετά από λίγη ακόμη βιντεοσκόπηση του σόου, (βίντεο που ποτέ δεν θα ξαναδούν στη ζωή τους), αρχίζουν να βλέπουν τις φωτο που ανέβασαν οι δίπλα τους στα δικά τους προφίλ στο FB από αυτήν την "τέλεια" βραδιά, ενώ η ίδια η βραδιά ξεγλιστρούσε δίπλα τους, χωρίς να καταφέρει να τους ακουμπήσει."

πηγή: από άρθρο του Αρη Δημοκίδη στο http://www.lifo.gr/
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου