Ούλοι τον έχουνε πως δεν φελάει , αλλά μπουργιέτο είναι γαμιστερός.
Εχει πεντακάθαρο κρέας,μόνο πόχει πολλά αγκάθια,γιαυτό θέλει κρέμασμα και με δυό ξύλα σφιχτά να τονε μαλάζεις με φορά απ'το κεφάλι προς την ορά,στο τέλος κόβεις την ορά,
την πετάς και τονε μαερεύεις.
Στην Ελβετία στις ψαραγορές είναι απ' τακριβότερα ψάρια και τσι περσσότερες φορές
τόνε βρίσκεις παστόνε.
Εχει πεντακάθαρο κρέας,μόνο πόχει πολλά αγκάθια,γιαυτό θέλει κρέμασμα και με δυό ξύλα σφιχτά να τονε μαλάζεις με φορά απ'το κεφάλι προς την ορά,στο τέλος κόβεις την ορά,
την πετάς και τονε μαερεύεις.
Στην Ελβετία στις ψαραγορές είναι απ' τακριβότερα ψάρια και τσι περσσότερες φορές
τόνε βρίσκεις παστόνε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου