Υλικά
- Μισό ποτήρι του νερού λάδι
- 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
- μισό ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
- σταφίδες ξανθές & μαύρες
- 1 κουτ.γλυκού κανέλα
- μισό κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
- σουσάμι
- αλεύρι όσο πάρει
- 1 ποτηράκι του κρασιού κονιάκ
Εκτέλεση
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη, ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού και το κονιάκ , κανέλλα, γαρύφαλλο και αλεύρι όσο πάρει, ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά μας.
Αλοιφουμε το ταψι με λάδι και το πασπαλίζουμε με σουσάμι, ρίχνουμε τη ζύμη μας μέσα στο ταψί και απο πάνω ρίχνουμε σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά
Καλή επιτυχία.
Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου