Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σήμερον έλαβα τα άσχημα μαντάτα.
Θα πρέπει να υποστώ τον ίδιο καταναγκασμό για δεύτερη φορά στην ζωή μου.
Εφορευτική επιτροπή στις εκλογές.
Μαγικές στιγμές για μία ακόμα φορά.Παντός είδους κομματόσκυλα να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και να σαλιαρίζουν δεξιά και αριστερά,επιδιδόμενοι σε εμετικές δημόσιες σχέσεις,υποψήφιοι όλο καμάρι να πηγαινοέρχονται για δώσουν την γλοιώδη χείρα τους ως υποτιθέμενη χειραψία.
Οι ψηφοφόροι.
-Το 2006 έζησα καταστάσεις όπως:
-Να φέρνουν άτομο με νοητική στερηση στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει.Το άτομο αυτό να μην έχει επίγνωση της πραγματικότητας,όμως οι δικοί του δεν πτοήθηκαν,ολα για την ψήφο.
-Επίσης,παππούς 90+ ήρθε σέρνοντας μόνο και μόνο για να μην χάσει το κόμμα, την ψήφο και ακολουθεί το μεγάλο φινάλε:
-Ηρθε τυφλός να ψηφίσει!!!!Ναι,τον έφεραν και αυτόν να ψηφίσει.
Θέλω λοιπόν να δώ μετά απο 8 χρόνια αν έχει ανέβει το level και κουβαλήσουν κάνα φρεσκοπεθαμένο να ψηφίσει.Ετσι και αλλιώς δεν θα κάνει τίποτα,θα τον βοηθήσει ο δικαστικός αντιπρόσωπος,κρίμα είναι να πάει χαμένη η ψήφος.
Εννοείται ότι θα ξαναδώ παππούδες-γιαγιάδες να μην βγάζουν το αυτοκόλλητο του φακέλου και να προσπαθούν να το κλείσουν σαλιώνοντας το, μανιωδώς λές και θα στείλουν γράμμα στον μετανάστη στην Αλαμπάμα γιό με γραμματόσημο.
Το 2006 γύρω εκεί στο μεσημέρι και ενώ είχαμε ξεροσταλιάσει,σκάει μύτη ένα κουστουμαρισμένο παπαγαλακι του δημάρχου με ένα κουτί και λέει;"To φαγητό είναι απο τον δήμαρχο".Ανοίγουμε και εμείς το κουτί και τι να δούμε:Κάτι παλιοκουλούρια είχε μέσα που αν έτρωγες ένα απο αυτά στο κεφάλι,έμενες στον τόπο.Να πούμε ότι τότε δήμαρχος ήταν ο σημερινός,ο Γιαννης της καρδιάς μας,ο κουβαρντάς.Το μεγάλο φινάλε δόθηκε το βράδυ όπου τα κομματόσκυλα είχαν πλέον λυσάξει.
Κλεινόμαστε μέσα στην αίθουσα για καταμέτρηση ψήφων και μας φέρνουν πίτσες για φαγητό.Ο δικαστικός αντιπρόσωπος να τρώει σπέσιαλ και να μετράει ψήφους.Μαγεία απο μόνο του.
Ποιός ξέρει τι θα δούν τα μάτια μου και φέτος σε αυτή την συγκλονιστική χώρα που ζώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου