Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

 η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης
:
    Ομόφωνα εκφράζει την διαφωνία της με την επιλογή του  νέου Διοικητή  στο Γ.Ν. Κεφαλονιάς. Ο κος Βιβλάκης  (χωρίς να υπάρχει καμιά προσωπική  αντιπαράθεση) υπήρξε διορισμένος  μάνατζερ στο Γ.Ν Κεφαλονιάς την περίοδο 2002-04, αντιπροσωπεύει το παλιό και υπηρέτησε λογικές και νοοτροπίες που καμιά σχέση δεν έχουν με αυτά που διεκδικεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Λογικές και νοοτροπίες  που σε κυβερνητικό επίπεδο εξέφραζαν πολιτικές που οδήγησαν στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, στην κερδοσκοπία ημετέρων και  την Ελλάδα σε πρώτη φάση στην υπερχρέωση και σε δεύτερη στα Μνημόνια. Υπό αυτή την έννοια τη συγκεκριμένη θέση ο κος Βιβλάκης δεν τη δικαιούται και  καλούμε τον ίδιο να την αποποιηθεί και το Υπουργείο άμεσα να ανακαλέσει. .
    Διαμηνύει στον Υπουργό Υγείας και στη Κυβέρνηση να μη διανοηθεί να πράξει τα ίδια με τον αναπληρωτή διοικητή του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου  Ληξουρίου.
Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , που δεν επέλεξαν την ηρωική έξοδο τον Σεπτέμβριο 2015 αλλά αποδέχθηκαν την επώδυνη επιλογή της Κυβέρνησης  να διαχειρισθεί  Μνημόνια ελπίζοντας στην επόμενη μέρα , έδωσαν με κατάθεση ψυχής τη μάχη των εκλογών έχοντας στο στόμα και τη καρδιά  το σύνθημα “ να τελειώνουμε με το παλαιό” και να ανοίξουμε νέους δρόμους για την Ελληνική κοινωνία.
Σε αυτή τη κατεύθυνση ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ
 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  
ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ       

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου