Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ από το ''Ταβερνάκι της Μαρίνας'' στην πόλη της Κέρκυρας

Σκορπιοι Μπουρδετο Υλικα 4 μεγαλα κρεμμυδια τριμμενα στον τριφτη 2 σκ.σκορδο 2 κουταλιες σουπας πιπερι κοκκινο καφτερο 4 κουταλιες σουπας πιπερι κοκκινο γλυκο 6 σκορπινες μικρες λιγο αλατι λιγο λεμονι μπολικο ελαιολαδο Σε μια κατσαρολα ριχνουμε το ελαιολαδο το κρεμμυδι και το σκορδο...το σωταρουμε για λιγη ωρα...μετα ριχνουμε τα πιπερια μας και ανακατευουμε καλα για λιγη ωρα....ριχνουμε 1 ποτηρι νερο και το αφηνουμε να βρασει σε χαμηλη φωτια....λιγο πριν στιψει βαζουμε τις σκορπινες και το αλατι...σκεπαζουμε την κατσαρολα για 10 λεπτα περιπου...οταν εχει μεινει μονο με την σαλτσα του σβηνουμε με το λεμονι... Καλη σας ορεξη!!
Categories:

1 σχόλιο:

  1. Αυτο ειναι το μπουρδετο οι αλλοι γραφουν παραμυθια και οχι συνταγες για μπουρδετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή