Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

''ΣΑΒΟΡΟ'' το ΠΑΡΑΣΟΣΙΑΚΟ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟ ΠΙΑΤΟ από το εστιατόριο ΟΔΥΣΣΕΑΣ της Ιθάκης

Χρειαζόμαστε φρέσκιες γόπες.
Τις καθαρίζουμε και μετά τις τηγανίζουμε.
Βάζουμε καθαρό λάδι σε άλλο τηγάνι και ρίχνουμε σκόρδο,δενδρολίβανο,μαύρες σταφίδες,λίγο αλατοπίπερο και μια κουταλιά ζάχαρη.
Αφήνουμε να τσιγαριστούν λίγο τα υλικά και μετά βάζουμε το υπόλοιπο λάδι και ξύδι.
Ρίχνουμε τα ψάρια που έχουμε τηγανίσει και τα αφήνουμε για πολύ λίγο και είναι έτοιμα.
Βάζουμε τα ψάρια σε ένα μπόλ και μετά ρίχνουμε την σάλτσα.
Διατηρείται για πολύ καιρό και σερβίρεται πάντα κρύο.
Ο Οδυσσέας από την Ιθάκη με το ωραίο εστιατόριό του,μας εύχεται καλή όρεξη!
Ευχαριστούμε για την συνταγή!
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου