Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Ο ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΖΗΛΕΨΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΙΘΑΚΗΣ

Εκεί που έλεγα ότι τα είδα όλα και δεν θα ξαναπαιχτεί η ίδια παράσταση,ο Δήμαρχος Ζακυνθίων Παύλος Κολοκοτσάς εζήλωσε την δόξα του πρώην Ιθάκης Κασσιανού και μετά από πέντε χρόνια έφερε και αυτός εστεμμένες ομορφιάς για να ανεβάσει το πολιτιστικό επίπεδο του νησιού!
Ελπίζω να μην τις πάει να δουν το άγαλμα του Βεζάλ γιατί προβλέπω να αντιδρά το άγαλμα του μεγάλου Βέλγου ανατόμου λίγο κάτω από τη μέση και να έχουμε απρόβλεπτες εξελίξεις...
Σας θυμίζω τι έγραφαν προ πενταετίας (Ιούλιος 2011) για τον συμπαθή Δήμαρχο Ιθάκης:
Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιθάκη η νέα περίεργη δραστηριότητα του δημάρχου Γιάννη Κασσιανού, που έπεσε στα χέρια ανδρών του Λιμεναρχείου επειδή απέπλευσε με το πολυτελές σκάφος του, γιατί δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα απόπλου ενώ και το κότερο είχε δεσμευτεί από το ΣΔΟΕ!
Ο δήμαρχος σκόπευε να πάει στο Κατάκολο για παραλάβει καλλονές από 30 χώρες, οι οποίες θα φωτογραφίζονταν στην Ιθάκη για την συμμετοχή τους εκπρόσωπους στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Τουρισμός». Όταν, όμως, διαπιστώθηκε ότι απέπλευσε χωρίς άδεια, οι λιμενικοί τον προσήγαγαν στο Λιμεναρχείο, όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο.
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρανομιών που καταλογίζονται στον δήμαρχο, καθώς σύμφωνα με το kefaloniapress.gr ο κ. Κασσιανός κατέβηκε στις πρόσφατες εκλογές παρά το γεγονός ότι υπήρχε κώλυμα εκλογιμότητας λόγω του ποινικού μητρώου του. Ακόμη, το 1995 είχε συλληφθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας ενώ περίμενε μια Βραζιλιάνα συνεργάτιδά του, που όμως συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού με κοκαΐνη στα… τακούνια των παπουτσιών της! Ο Γιάννης Κασσιανός είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης τριών ετών, ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε από την αποφυλάκισή του ως την εκλογή του, είχε καταδικαστεί αρκετές φορές για υπεξαίρεση και χρέη προς το δημόσιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου